Gebruikt

Er is continue een ruim aanbod van aanbouwdelen en equipment aanwezig. Als het juiste item er niet tussenstaat, dan gaan wij graag voor u op zoek.

Verhuur

U vindt bij ons altijd het juiste aanbouwdeel voor uw machine. Dit realiseren wij door onderdeel te zijn van het grootste verhuurpark van de BeNeLux!

Nieuwe equipment

Wij zijn met het dealerschap van Hydraram totaalleverancier als het gaat om nieuwe aanbouwdelen en uitrustingsstukken.

Onderdelen

Service en betrouwbaarheid, daar draait het om! Kwaliteitsproducten, een goede advisering en het verlenen van service vinden wij belangrijk.

MASE TRADING

Specialist in aanbouwdelen voor bouw-, sloop- en graafmachines

Voor de aanschaf van een gebruikt of nieuw aanbouwdeel bent u bij ons aan het juiste adres. Er is altijd een divers aanbod van aanbouwdelen en machines aanwezig. Mocht de machine van uw keuze niet in de actuele voorraad aanwezig zijn, dan gaan wij graag voor u op zoek naar de beste deal!

Wij zijn op de gebruikte markt internationaal georiënteerd, dit heeft ons aan een breed netwerk geholpen als het gaat om de vindbaarheid van een gebruikte machine. 

 

Inkoop van gebruikte equipment en aanbouwdelen 

MASE Trading is continue op zoek naar gebruikte aanbouwdelen en machines. Heeft u gebruikte aanbouwdelen of overtallig materieel? Vul dan het contactformulier op deze website in of neem telefonisch contact met ons op. Wij doen u gegarandeerd een eerlijk voorstel. 

 

Hydraram dealer

Voor de regio's Midden en Zuid Nederland zijn wij officieel Hydraram dealer. Alle producten van Hydraram zijn ontworpen met de technische kennis van ingenieurs en de jarenlange gebruikerservaring van onze klanten. Het assortiment is bedoeld om optimaal te presteren onder alle condities. Laat u overtuigen door de prijs-kwaliteitverhouding of vraag ons naar een referentie. 

 

Nieuwe hulpstukken en aanbouwdelen voor graafmachines

Uit voorraad leveren wij nieuwe aanbouwdelen voor uw machines, zodat u juist bent uitgerust op uw projecten. Wij doen uitsluitend zaken met gerenommeerde Europese fabrikanten. Betrouwbare kwaliteit tegen een scherpe prijsstelling realiseren wij door rechtstreeks bij de fabrikanten of importeurs in te kopen. Wij geven u graag een vrijblijvend advies.